Můžete požádat o smazání svého účtu a souvisejících osobních údajů jedním z
následujících způsobů. Smazání je trvalé a nelze ho vrátit zpět.
1. Webová aplikace (doporučeno)
- Otevřete playtime-sk.web.app.
- Přihlaste se e-mailem a heslem.
- V dolní části obrazovky klikněte na „Smazat účet“.
- Potvrďte heslo a dokončete smazání.
Otevřít PlayTime na webu
2. Mobilní aplikace pro Android
- Otevřete aplikaci PlayTime.
- Přihlaste se do účtu.
- Na obrazovce s termíny v dolní části najděte „Smazat účet“.
- Potvrďte heslo a dokončete smazání.
Pokud jste administrátorem týmu s dalšími členy, nejprve odstraňte místnost ve
Správě týmů, potom můžete smazat účet.
3. E-mailem
Pokud se nemůžete přihlásit, pošlete žádost na
jkkprojektsk@gmail.com.
Uveďte e-mail přihlašovacího účtu. Žádosti vyřídíme obvykle do 30 dnů.
Co se smaže
- přihlašovací účet (e-mail, heslo spravované Firebase Authentication)
- profil uživatele v databázi (jméno, e-mail, členství v týmech)
- tokeny pro push notifikace
- vaše zprávy v chatu týmů
- týmy, jejichž jste jediným administrátorem a členem
Co může zůstat
-
v docházce na termínech může zůstat anonymizovaný záznam s označením
„Smazaný účet“ (bez e-mailu), aby tým měl zachovanou historii
-
údaje v týmech, kde jste byli členem – zprávy a docházka zpracované podle pravidel
týmu; osobní identifikátory se odstraní nebo anonymizují
-
technické zálohy u poskytovatele (Google Firebase) mohou být uchovány omezenou dobu
podle jejich pravidel, potom se automaticky smažou
Další informace
Podrobnosti o zpracování údajů najdete v
zásadách ochrany soukromí.